Hyppää sisältöön

Tuotantotukihenkilö (oppimateriaalituotanto), Puolustusvoimien palvelukeskus, Tuusula

 

Tehtävänkuvaus:

Puolustusvoimien valtakunnallisen oppimateriaalituotannon tuotantotukihenkilön tehtävässä pääset tuottamaan, koostamaan ja tallentamaan Puolustusvoimien koulutukselle merkittäviä sisältöjä ja medioita Puolustusvoimien verkko-oppimisympäristöön. Toimenkuvaasi on mahdollista räätälöidä olemassa olevan osaamisesi mukaisesti.Päivittäisessä työssäsi tuotat ja koostat asevelvollisten ja Puolustusvoimien henkilökunnan koulutuskäyttöön tulevaa oppi- ja koulutusmateriaalia verkko-oppimisalusta PVMOODLEen. Tehtävässä tallennat tuotettuja materiaaleja kuten videoita, grafiikkaa, animaatioita ja valokuvia Puolustusvoimien kuva- ja mediapankkiin (KUMEPA). Lisäksi pääset editoimaan parhaita koosteita laajasta videotuotannon raakamateriaalista.

Tehtävässä osallistut useaan tuotantoprojektiin ja päivittäisessä työssä teet yhteistyötä sekä saat ohjausta Oppimis- ja kuvapalveluyksikön mediatuotannon ammattilaisilta. Palveluksen aikana pääset Oppimis- ja kuvapalveluyksikön henkilökunnan ja edellisen saapumiserän erityistehtävävarusmiehen perehdytyksessä oppimaan ja syventymään sähköisen oppimateriaalin koostamiseen ja tuottamiseen PVMOODLEssa ja sen erilaisilla toiminnallisuuksilla. Palveluksen päättyessä hallitset MOODLE-työtilojen ja verkkokurssien rakentamisen.

Tullessasi valituksi tehtävään on komennuspaikkasi Puolustusvoimien palvelukeskuksen oppimis- ja kuvapalveluyksikkö (OKPA) Tuusulassa. OKPAssa tulet toimimaan osana viiden varusmiehen ryhmää, joka hoitaa Puolustusvoimien verkko-oppimisympäristöön liittyviä vastuullisia tehtäviä. Hallinnollisena joukko-osastonasi toimii Panssariprikaati (Riihimäki) mutta viikoittainen majoittuminen ja palvelus tapahtuvat komennuspaikalla Tuusulassa, Puolustusvoimien kurssikeskuksella.

Odotukset:

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja projektityöskentelytaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä asennetta ja halua oppia uutta. Katsomme eduksi Moodlen tuntemuksen oppimisalustana, graafisen alan osaaminen sekä videoiden editointitaidon.

Lisätietoja:

Jenna Vekkaila
0299851638
[email protected]

Jaakko Ala-Hiiro
0299851622
[email protected]


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 päivää
Joukko-osasto: Panssariprikaati
Paikkakunnat: Tuusula

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´