Hyppää sisältöön

Tuotantoassistentti, Pääesikunta (Ruotuväki), Helsinki

 

Tehtävänkuvaus:

Ruotuväen tuotantoassistentti palvelee Pääesikunnan viestintäosastolla osana noin kymmenen hengen Ruotuväki-lehden varusmiestiimiä.

Tuotantoassistentti on toimituksen sydän. Tuotantoassistenttina pääset näkemään lehden toimitustyön monipuolisesti hoidat markkinointia ja sosiaalista mediaa, vastaat Ruotuväen asiakaspalvelusta ja teet tärkeitä käytännön askareita aina lehden painotilauksen laatimisesta Ruotuväen verkkosivujen hallinnoimiseen. Valmis osaaja ei tarvitse olla, vaan asioihin perehdytetään – olet Ruotuväen verkkouutispäällikön oikea käsi.

Markkinointi on tärkeä osa tuotantoassistentin tehtäviä. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia markkinointikampanjoita niin erilaisiin tapahtumiin kuin sosiaaliseen mediaankin. Sosiaalisen median julkaisusuunnitelmat tulevat sinulle myös tutuiksi tehtävässäsi, joten arvostamme kokemusta sosiaalisen median alustoista, erityisesti Instagramista.

Tuotantoassistentti pääsee osallistumaan myös lehden toimitustyöhön oman osaamisensa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti. Pääset halutessasi siis kehittämään myös esimerkiksi kirjoitus- ja kuvaustaitojasi sekä opit myös muita tärkeitä media-alalla vaadittavia taitoja ja juttukeikatkin tulevat tutuiksi. 

Odotukset:

Muodollisia koulutusvaatimuksia tuotantoassistentille ei ole. Katsomme eduksi kaupallisen alan kokemuksen erityisesti markkinoinnista ja sosiaalisen median hyödyntämisestä sekä asiakaspalvelukokemuksen.Office-ohjelmien perustietämys on edellytys tuotantoassistentin tehtävien suorittamiselle.

Kerro hakemuksessasi myös, jos sinulla on kokemusta kirjoittamisesta tai valokuvaamisesta. Katsomme eduksi myös some-aktiivisuuden, kielitaidon, järjestötoiminnan ja yhteiskunnallisen aktiivisuuden.  

Lisätietoja:

Eero Pulkkinen
[email protected]

Mikko Ilkko
0299-500715
[email protected] 


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunnat: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´