Hyppää sisältöön

Tiedustelija, Maavoimien tiedustelu, Riihimäki

Joukko-osasto:

Panssariprikaati

Palveluksen kesto:

347 päivää

Tehtävänkuvaus:

Maavoimien tiedustelu hakee avointen lähteiden tiedustelutiimeihin motivoituneita ja teräviä varusmiehiä! Työskentely sotilastiedusteluyhteisössä on varmasti yksi jännittävimmistä tavoista suorittaa varusmiespalvelus. Ryhmän sisällä on innostunut, osaava ja motivoitunut työilmapiiri.

OSINT-tiimit tutkivat turvallisuusympäristön kannalta tärkeitä ilmiöitä ja kehittävät uusia tutkimusmenetelmiä. Työskentely tapahtuu toimistoympäristössä pienryhmissä. 

Tiedustelijana tehtäviisi kuuluu kerätä tietoa julkisista lähteistä, analysoida havaintoja ja koostaa raportteja. Tutkittavat aiheet ovat monipuolisia ja liittyvät ajankohtaisesti maanpuolustuksen teemoihin. Johtajana tehtäviisi kuuluvat projektien suunnittelun sekä toteuttamisen johtaminen.   

Tehtävässä saamaasi tiedonhankinta- ja analysointikoulutusta voit hyödyntää myös varusmiespalveluksen jälkeisissä opinnoissa ja työelämässä. Johtajakoulutus tarjoaa hyvät valmiudet työelämän projektijohtamiseen. 

Odotukset:

Tehtäviin valituilta odotamme sujuvaa suomen kielen kirjallista osaamista, hyvää englannin kielen taitoa sekä tietoteknistä osaamista. Lisäksi muusta kielitaidosta (esim. venäjä tai arabia) on osassa tehtävistä etua.

Tehtäviin ei ole erityisiä koulutusvaatimuksia - voit olla esimerkiksi yliopistossa opiskeleva, korkeakouluopintoja suunnitteleva tai muulla tavoin mielestäsi tehtävään sopiva henkilö. Työn sisältöä voidaan painottaa hakijan osaamisen tai vaikkapa harrastustaustan mukaan.

Työn luonteen vuoksi tehtävään valituista henkilöistä tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja:

[email protected]

 

´