Hyppää sisältöön

Ohjelmoija (IOS johtamisjärjestelmät), Puolustusvoimien tutkimuslaitos, Riihimäki
 

Tehtävänkuvaus

Tutkimuslaitoksen ohjelmoijana toimit monipuolisissa tietotekniikkaan liittyvissä tehtävissä. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi ohjelmien ja skriptien kehitystä, laitteiden ja ohjelmistojen ylläpitoa, tiedonhakua ja datankäsittelyä. Olet mukana alusta asti etsimässä ratkaisuja tutkimuslaitoksen tarpeisiin, saat vapauden keksiä ratkaisuja konkreettisiin ongelmiin ja pääset laajentamaan tietoteknistä osaamistasi. Kohtaat uusia teknologioita, joita et normaalisti siviilissä pääse näkemään. Työskentelet sekä itsenäisesti että ryhmässä muiden samanlaisista aiheista kiinnostuneiden kanssa. Työtäsi opastetaan ja ohjataan säännöllisesti. Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy taitojesi ja kokemuksesi perusteella. Palveluksesta kertyneestä kokemuksesta saa todistuksen, joka toimii arvostettuna suosituksena jatkoa varten. Tutkimuslaitoksella on myös korkeakouluharjoittelupaikkoja, joiden valinnassa huomioidaan varusmiespalvelus tutkimuslaitoksella. 

Odotukset

Odotamme sinulta korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta tai sopivaa syvällistä harrastuneisuutta. Huomioimme myös opintojen alkuvaiheessa olevat tai vähäisen työkokemuksen omaavat hakijat. Tehtävä edellyttää sinulta kokemusta ohjelmoinnista sekä halua oppia ja kehittyä tehtävässä. Matemaattinen osaaminen katsotaan eduksi. Olet soveltava ja pitkäjänteinen ongelmanratkaisija, ja kykenet perehtymään uusiin aiheisiin omatoimisesti. Kokemus/kiinnostus seuraaviin teknologioihin katsotaan eduksi:

  • Ohjelmointikielet, kuten: Python, C, C++, MatLab, Scala
  • Tekoäly- ja koneoppimisteknologiat, neuroverkot
  • Palvelimien ja päätelaitteiden ylläpito, pilvipalvelut
  • Verkkotekniikat ja tietoverkot
  • Linux/UNIX kokemus
  • Signaalinkäsittely
  • Data-analyysi5G

Tehtävässä on myös mahdollista hakeutua johtajakoulutukseen. Palveluksen kesto miehistölle 255 päivää ja johtajakoulutukseen valituille 347 päivää. Tehtävään hakeutumisen yhteydessä tehdään turvallisuusselvitys. Huomioi hakiessasi, että kireästä valinta-aikataulusta johtuen haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja teemme tällöin myös ensimmäiset valinnat.

Kerro hakemuksessasi esimerkkejä tekemistäsi ohjelmistoista ja muista erityistaidoista.

Puolustusvoimien tutkimuslaitos

​Tutkimuslaitoksessa tutkitaan teknologioita, ihmisen toimintakykyä ja tapaa, jolla asevoimat toimii. Puolustusvoimien tutkimuslaitos on monialainen tutkimusorganisaatio, joka kokoaa yhteen sotataitoon ja käyttöperiaatteisiin, puolustusmateriaaliin ja -teknologiaan sekä ihmisen toimintakykyyn liittyvää tutkimus- ja kehitystoimintaa. Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen toimipisteet ovat Riihimäellä, Tuusulassa ja Ylöjärvellä.

Lisätietoa tutkimuslaitoksesta

Lisätietoja

Jarkko Karinen
0299 550 861
[email protected]


Saapumiserä: Heinäkuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Panssariprikaati
Paikkakunta: Riihimäki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´