Skip to content

Tutkimusavustaja (operaatio ja taktiikka), Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

Oletko kiinnostunut sotilaallisesta maanpuolustuksesta sekä halukas syventymään erityisesti operaatiotaidon ja taktiikan kysymyksiin? Tule Maanpuolustuskorkeakoulun sotataidon laitokselle Santahaminaan Maanpuolustuskorkeakoulun operaatiotaidon ja taktiikan tutkimusavustajaksi.

Tehtävänäsi on aineistojen kartoittaminen, tiedonhaku ja tieteellisen tekstien tuottaminen sekä tutkimusseminaarien ja verkostotilaisuuksien valmistelu. Tutkimusavustajana tehtäviisi kuuluvat myös tutkimusten toimittamiseen liittyvät tehtävät, kuten lähdeviitteiden ja hakemistojen tarkastaminen ja laatiminen, sekä muita tutkimuksentekoon ja tutkimushankkeeseen liittyviä tehtäviä, joihin sinut perehdytetään.

Odotukset

Haemme historian, poliittisen historian tai yhteiskuntatieteiden opiskelijaa tai vastaavan yliopistotutkinnon suorittanutta henkilöä. Odotamme hakijalta innostunutta otetta mielenkiintoisten ongelmien ratkaisemiseen sekä hyviä kommunikointi- ja raportointitaitoja. Odotamme hakijalta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tietotekniikan ja tiedonhaun perustaitojen hallintaa ja suomen kielen hyvää kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan itsenäisyyden ajan Puolustusvoimien historian tuntemus.

Lisätietoja

Marko Palokangas
0299 530 555

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle.


Contingent July
Service length is 255 days
Unit National Defence University, Guard Jaeger Regiment
Locations Santahamina, Helsinki

You need to apply. Hakusivulle

´