Graafikko, Puolustusvoimien tutkimuslaitos

Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen graafikkona taitat julkaisuja, postereita ja esitteitä sekä tuotat niihin graafista kuvitusta. Tuottamaasi materiaali julkaistaan verkossa, painetuissa julkaisuissa tai tutkijoiden esityksissä. Toimit tutkimuslaitoksen valokuvaajana, käsittelet kuvat ja tallennat ne kuvapankkiin. Graafikkona työskentelet osana tutkimuslaitoksen tietopalvelutiimiä, joka vastaa laitoksen viestinnästä ja julkaisutoiminnasta. Saat työssäsi arvokasta työkokemusta grafiikan ja julkaisujen tuottamisesta, kuvankäsittelystä ja valokuvauksesta. Työt määräytyvät osaamisesi perusteella, joten hakemus kannattaa lähettää, vaikka koulutuksesi ei täysin vastaa tehtävää.

Saat työssäsi arvokasta työkokemusta grafiikan tuottamisesta, taittamisesta, kuvankäsittelystä ja valokuvauksesta. Laitoksessa tutkitaan teknologioita, ihmistä ja tapaa, jolla sotaväki toimii. Työyhteisössä palvelee varusmiehiä myös tutkimustehtävissä.

Vaatimukset

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on graafisen alan koulutus tai vastaava kokemus.

Työ edellyttää Adobe CC-tuoteperheen (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign) sekä MS Office:n hyvää hallintaa.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja työryhmässä.

Työnäytteet katsomme eduksesi.

Eduksi

Kerro hakemuksessasi, millaisia graafisia töitä olet tehnyt ja oletko harrastanut valokuvausta. Liitä hakemukseen esimerkkejä töistäsi. Toivomme sinulta kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä.

Lisätietoja

Lisätiedot: johtava informaatikko Merja Nousiainen, p. 0299 550 802, [email protected]
Tehtävän ohjaaja: Merja Nousiainen, varaohjaaja ins Jarkko Karinen

Valittavien määrä: 2


Saapumiserä Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Panssariprikaati, Puolustusvoimien tutkimuslaitos
Paikkakunnat Riihimäki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle