Hyppää sisältöön

Kahdeksan uutta tartuntaa varusmiehillä Pansiossa

Rannikkolaivasto
22.4.2021 11.06
Tiedote
Muovilla eristetty aulatila koronaeristystä varten.

Rannikkolaivaston Pansion tukikohdassa palvelevilla varusmiehillä on todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa tällä viikolla.

Tartunnan saaneet varusmiehet ovat samoista kahdesta osastosta, joissa todettiin kymmenen tartuntaa viime viikolla.  Sairastuneet ovat eristyksessä Turun varuskunnan terveysaseman tiloissa Pansion tukikohdassa. 


Virukselle altistuneita on edelleen vajaat kolmekymmentä, ja heidät on jaettu erillisiin pienempiin osastoihin karanteeniin tukikohdassa. 


- On mahdollista, että altistuneiden keskuudesta todetaan vielä lisää tartuntoja. Varautumissuunnitelman mukaisilla käytössä olevilla toimenpiteillä teemme kuitenkin kaikkemme, ettei virus leviä enää altistuneidenkaan keskuudessa eikä muihin osastoihin tukikohdassa. Palveluksessa olevien varusmiesten ja palkatun henkilöstömme terveys on meille ensisijaisen tärkeää, toteaa Rannikkolaivaston esikuntapäällikkö, komentaja Mikko Villikari.


Kaikki sairastuneet ja altistuneet ovat majoittuneet palveluksessaan kasarmissa Pansion tukikohdassa. Aluksilla ei ole todettu tartuntoja.