Hyppää sisältöön

Porin prikaati on purkanut koronarajoitukset

Porin prikaati
Julkaisuajankohta 13.5.2022 8.38
Tiedote
Siviileitä ja varusmiehiä kävelemässä varuskunnassa läheistenpäivänä vuonna 2019.

Koronatilanne on viime viikkojen aikana hellittänyt niin vallitsevassa yhteiskunnassa kuin myös Porin prikaatissa. Koronaan liittyvät rajoitukset on purettu huhtikuun lopusta alkaen. Toimintaa jatketaan Puolustusvoimien määräysten mukaan.

Prikaatinkomentajan, prikaatikenraali Vesa Valtosen päätöksellä Porin prikaatin koronaan liittyvät rajoitukset on purettu huhtikuun lopusta alkaen. Koronatoimien purkamisesta huolimatta prikaatissa jatketaan edelleen käsihygieniasta huolehtimista sekä käsidesin käyttöä. Maskien käyttöä ei kielletä ja maskia suositellaan edelleen käytettäväksi esimerkiksi lievissä hengitystieinfektioissa, jotka eivät estä palvelusta.

Varusmiehet ovat jo aiemmin tänä keväänä siirtyneet takaisin palvelusrytmiin, jossa he ovat pääasiassa arkipäivät palveluksessa ja viikonloput viikonloppuvapailla.

Uusi saapumiserä 2/22 pyritään vastaanottamaan heinäkuussa normaalein käytännöin. Täsmentävä tieto uudelle saapumiserälle päivitetään prikaatin alokasinfoon kesäkuun alussa. Myös sotilaskodit avaavat ovensa jälleen koko kansalle 1.6.2022 alkaen. Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät sotilaskotien sivustoilta: Niinisalo ja Säkylä.

´