Hyppää sisältöön

Maasotakoulun koronatilanne, päivitetty 18.1.2022

Maasotakoulu
10.1.2022 15.58
Tiedote

Maasotakoulun koronatilanne tiistaina 18.1.2022 klo 15: yhteensä 90 varusmiehellä on todettu koronavirustartunta. He sairastavat joko kotonaan tai heidät on sijoitettu erilleen muista varuskunnassa.

Maasotakoulun koronatilanne maanantaina 17.1.2022 klo 15: yhteensä 77 varusmiehellä on todettu koronavirustartunta. He sairastavat joko kotonaan tai heidät on sijoitettu erilleen muista varuskunnassa.

Maasotakoulun koronatilanne perjantaina 14.1.2022: yhteensä 40 varusmiehellä on todettu koronavirustartunta. He sairastavat joko kotonaan tai heidät on sijoitettu erilleen muista varuskunnassa.

Maasotakoulun koronatilanne keskiviikkona 12.1.2022: yhteensä 59 varusmiehellä on todettu koronavirustartunta. He sairastavat joko kotonaan tai heidät on sijoitettu erilleen muista varuskunnassa.

Maasotakoulun koronatilanne maanantaina 10.1.2022: yhteensä 54 varusmiehellä on todettu koronavirustartunta. He sairastavat joko kotonaan tai heidät on sijoitettu erilleen muista varuskunnassa.

 

Varusmiesten koulutusta on sopeutettu ja sopeutetaan koronatilanteeseen muun muassa osastoinneilla ja siirtämällä tarvittaessa harjoituksia. Varusmiehiä sijoitetaan erilleen toisistaan pienempiin osastoihin mahdollisten lisätartuntojen minimoimiseksi.

Maasotakoulussa, kuten koko Puolustusvoimissa, on keskeytetty koronarajoitusten purkaminen huonontuneen tilanteen vuoksi. Aiemmat, tiukemmat koronarajoitukset ovat edelleen voimassa Maasotakoulussa. Koronaa torjutaan joukko-osastossamme mm. varusmiesten osastoinnilla, palveluksen rytmittelyllä, maskien käytöllä, turvaetäisyyksillä, käsi- ja yskimishygienian korostamisella sekä henkilökunnan etätyömahdollisuudella. Pienimmissäkään flunssaoireissa ei saa tulla varuskuntaan ja ulkopuolisten saapuminen varuskuntaan on kielletty.

Maasotakoulu seuraa koronatilannetta tiiviisti ja on ohjeistanut varusmiehiä sekä henkilökuntaa terveysturvallisista toimintatavoista. Maasotakoulu suosittelee ottamaan koronarokotteet. Maasotakoulun varusmiehillä ja henkilökunnalla on mahdollisuus ottaa koronarokote varuskuntien terveysasemilla.

Tässä linkki Maasotakoulun tiedotteeseen koronatilanteesta viikolla 1:

Maasotakoulun koronatilanne, päivitetty 7.1.2022 - Maavoimat