Hyppää sisältöön

1. Sotilaspoliisikomppania harjoittelee Helsingissä 26.-28.10.2021

Kaartin jääkärirykmentti
Julkaisuajankohta 26.10.2021 8.52
Tiedote

Kaartin jääkärirykmentin 1. Sotilaspoliisikomppania harjoittelee Helsingissä 26.-28.10. Tammikuussa 2021 palveluksensa aloittaneet varusmiesjohtajat ja heinäkuussa aloittaneet miehistötehtäviin koulutettavat varusmiehet harjoittelevat etsintää ja kiinniottoa niin maastossa kuin rakennuksissakin. Harjoituksen jälkeen joukkueet osaavat moottorimarssin ja hyökätä sekä maastossa että rakennetulla alueella. Johtavat harjaantuvat omien joukkojensa johtamisessa.

Tiistaina 26.10. iltapäivällä joukot harjoittelevat Lauttasaaressa. Harjoituksessa käytetään harjoitusampumatarvikkeita.

Keskiviikosta aamupäivästä 27.10. torstaiaamuun 28.10. harjoitus jatkuu Konalassa. Harjoituksessa käytetään harjoitusampumatarvikkeita. 

Torstaina 28.10. aamupäivällä sotilaspoliisit harjoittelevat Itäsalmessa Helsingissä. Harjoituksessa käytetään harjoitusampumatarvikkeita.

Joukot liikkuvat maastopuvuissa ja heidän varustukseensa kuuluu rynnäkkökivääri. Kouluttajilla on päällään keltaiset huomioliivit. Joukot siirtyvät harjoituskohteisiin siviili- ja Puolustusvoimien ajoneuvoilla.

´